НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1кг. крехко свинско
1 пакетче натурално царевично нишисте
ЗА МАРИНАТАТА:
1 с.л. прясно настърган джинджифил
1 с.л. оризов оцет
1 с.л. сладко вино за готвене
2. с.л. соев сос
ЗА СОСЪТ:
1с.л. сладко вино за готвене,
2 с.л. пюриран джинджифил
1/2 портокалова кора
1 с.л. тъмен соев сос
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Месото измиваме, почистваме и нарязваме на тънки порции.
Месото измиваме, почистваме и нарязваме на тънки порции.
Смесваме продуктите за маринатата и добре втриваме в месото.
Оставяме на хладно за 1ч. В сгорещена мазнина запържваме предварително
панираните в брашно свински пържоли. Пържим до порозовяване от двете страни.
Преди да извадим заливаме със смесените съставки за сосът. Обръщаме пържолите няколко пъти за кратко да се овкусят и снемаме от огъня. Сервираме с ароматен ориз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар