четвъртък, 19 май 2011 г.

Свинско с гъби и кашкавал



Необхидими продукти:


300 гр. свинско

200 гр. гъби

200 гр. кашкавал

2 с.л. топено сирене

50 мл.вино

растителна мазнина

сол, подправки


Начин на приготвяне:


Месото нарязваме на едри хапки. В тиган със сгорещена мазнина слагаме месото. Добавяме гъбите и разбъркваме. Оставяме да се пържат няколко минути и добавяме топеното сирене. Посоляваме на вкус, подправяме, поливаме с виното и разбъркваме. Прехвърляме в огнеупорен съд и печем около час завито в аломиниево фолио. Отвиваме, поръсваме с настърган кашкавал и запичаме, поръсваме със свежи подправки и сервираме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар