събота, 12 февруари 2011 г.

БЪРЗ И ПЕРФЕКТЕН ГРИМ


С малко грим и сръчност за нула време ще изглеждате
свежа и привлекателна. Предлагаме ви няколко съвета.
СВЕЖИ БУЗИ:
Скулите се подчертават с руж в перленорозово.
Нанесете го по скулите и го разнесете назад към ушите. Леко напудряне под веждите и по брадичката ще ви предаде по-свеж вид. Свежият руж предава свежест и чистота на цялото ви лице, но през зимата ви прави бледи. След като изсъхне гелът, върху него нанесете малко прозрачна пудра за трайност.
ВНИМАНИЕ: при слагане на руж важи правилото-колкото по малко, толкова по-добре.
БЛЕСТЯЩИ ОЧИ:
Оформете с молив долната част на окото. На тъмните очи отива кафяво,сиво,черно и синьо. Светлооките изглеждат най-добре в зелени и синкави тонове. Внимавайте с червеникавите нюанси- те правят очите да изглеждат възпалени.
Изберете спирала, която да се съчетава с молива за очи. С черното и кафявото не може да допуснете грешка. Винаги подчертавайте миглите от двете страни по два пъти- така те ще изглеждат по-гъсти.
КРАСИВИ УСТНИ:
Очертавайте контура на устните с молив. Един съвет- малко по светлият нюанс прави устните да изглеждат по- плътни. После нанесете червилото, притеснете устните към тампон и начервете още веднъж. Така цветът ще се запази по-дълго време. Червилото може да е в по наситени тонове. Устните се очертават с по-тъмен контурен молив и се нанася червилото, върху него нанесете тънък слой блясък за устни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар