събота, 24 октомври 2009 г.

Тренирай в движение


Всекидневно ние можем да правим упражнения.Това може да стане в движение,заедно с други действия,които запълват нашето всекидневие.

Където и да сме можем да се погрижим да укрепим коремните си мускули.

В леглото,пред телевизора или компютъра,в метрото,автобуса или на работа,може да опитате следното упражнение.Отпуснете максимално коремните
мускули,изправете гърба си.След,което започнете бавно да прибирате корема си и дълбоко дишайте.Правете това упражнение всеки ден и колкото пати имате възможност.Но не го правете след ядене,може да усетите гадене.

Докато пътуваме с автобуса можем да правим незабележими тренировки.Ако сте прав и можете да се хваните някъде,започнете да се надигате на пръсти парво на единия после на другия крак.Ако сте седнали може да правите упражнения на врата си.

Ако се движим с отпуснати рамене и леко прегърбени,трябва да сложим край на това.Изпънете гръбначния си стълб и сложете шията и главата си в една вертикално ос с него.Походката ви ще стане елегантна и секси.

Когато сутрин се събуждаме не трябва да ставаме рязко.За да навлезете без стрес в новия ден.Деня се започва с най-важното упражнение протегнете цялото си тяло като правите леки кръгови движения с главата.

Съществуват и движения с средна активност,към които се отнасят всички ежедневни дейности.Дали ще домакинстваме в къщи,ще пазаруваме или ще ходите пеша,няма значение.Всяко от тези неща влияе особено върху тялото.

Трябва да се спортува всеки ден,защото ако не след около две седмици мускулите ни ще са отвикнали от обичайното натоварване,а и излишните килограми започват да се трупат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар